Pianoles

Als u in Groningen of omgeving woont en u wilt leren pianospelen kunt u bij Jan terecht. Uiteraard moet u daarvoor zelf het meeste doen maar Jan begeleidt dit proces professioneel.  De volgorde van hetgeen geoefend moet worden en een dieper inzicht in het bespelen van de piano is van belang bij het lesgeven. Ook inzicht in hoe iemand leert/kennis verwerft is van belang.  Het is belangrijk om les te nemen bij een beroepspianist/docent.

Er zijn diverse methodes in omloop. Mijn voorkeur gaat uit naar die van John Thompson of Alfred’s meest eenvoudige pianoleergang. Beide zijn te koop bij Terts en Toets in de Weremeus Buningstraat te Groningen. Zie ook https://www.terts-en-toets.nl

 

 

Pianoles bij Jan is op basis van eens per week les, ongeveer een half uur. Vakanties zijn conform de basisschoolvakantietijden in noord-Nederland.
Het kost €60,- per maand en dat gaat 12 maanden per jaar door dus ook tijdens vakanties. Dit is omdat het bedrag zo over het hele jaar uitgesmeerd wordt en u automatisch kunt betalen hetgeen mijn voorkeur heeft.